BIO

MUZIEK

VIDEO

KERSTMIS

SHOWS

CONTACT

EN / NL

ROWDY, STOMPING BLUEGRASS

Barnyard Tea maakt dansbare, rauwe bluegrass. Met stijl, klasse en een vleugje rock & roll hebben ze een geheel eigen benadering van Amerikaanse traditionals. De drie blonde mannen arrangeren hun repertoire rondom solide samenzang en authentieke instrumenten zoals mandoline, banjo, dobro, gitaar en contrabas.

 

De opzwepende muziek van Barnyard Tea nodigt uit tot dansen, of op zijn minst denken aan dansen, maar de heren laten zich zo nu en dan ook van hun gevoelige kant zien met betoverende meerstemmige ballads. Dus pak je cowboyhoed en klap en stamp mee op de wervelende muziek van Barnyard Tea!

 

Edin Najetovic, Frank de Boer en Joost Abbel begonnen Barnyard Tea in 2012 vanuit hun gedeelde passie voor bluegrass en rootsmuziek. Al snel viel de band op in de kleine podia van hun thuisstad Amsterdam. De rest van het land en Europa lonkten. Sinds de zomer van 2012 gaven ze meer dan 250 shows in Nederland, Duitsland, Zwitserland en Italië.

 

In 2012 brachten ze ook hun eerste EP uit. In 2014 zag de tweede EP ‘Bluegrass Christmas’ het licht tijdens een uitgebreide kersttour, met onder andere twee shows bij de wereldberoemde kerstmarkt naast de Kölner Dom. Blijf op de hoogte en volg Barnyard Tea op Facebook.

BARNYARD TEA

Bluegrass Christmas

Iedereen houdt van Kerst! Barnyard Tea dus ook.  De band nam een selectie van kerstnummers op met Tijmen de Vries van TZH.

 

Neem contact met ons op om de cd te bestellen. Of koop de tracks die je leuk vindt op Bandcamp.

 

Tracklist:

1. Jingle Bells

2. Santa Claus is Coming to Town

3. God Rest Ye Merry Gentlemen

4. Let It Snow

5. Deck the Halls

6. Jingle Bell Rock

7. O Tannenbaum

8. The First Noël

LUISTER NAAR DE MUZIEK

Barnyard Tea EP

In 2012 zag onze eerste EP het daglicht. Alle nummers zijn opgenomen en gemixt in ZMP studios met producer en goede vriend Zoli Soos. Ontwerper Rosan Dekker heeft het artwork gemaakt.

 

Neem contact met ons op om de cd te bestellen. Of koop de tracks die je leuk vindt op Bandcamp.

 

Tracklist:

1. Somebody Touched Me

2. Rocky Top

3. You Are My Sunshine

4. Midnight Flyer

5. Cripple Creek

6. As the Crow Flies

7. Amazing Grace

BEKIJK ONZE VIDEO'S

Eens in de tijd vinden we het leuk om een video te maken bij onze muziek. Bekijk bijvoorbeeld onze video van de bluegrass klassieker 'Why you been gone so long'. Abboneer je op ons YouTube kanaal voor meer video's.

We horen ook graag van onze fans wat ze willen zien en horen. We krijgen graag suggesties voor nieuw materiaal op YouTube. E-mail ons je favoriete bluegrass nummer en wij maken er een opname bij!

KERSTGEDACHTE

Iedereen houdt van Kerst! Barnyard Tea dus ook. In de winter van 2012 begon de band met het uitvoeren van kerstliedjes in een bluegrassjasje op kerstmarkten in het hele land, waaronder De Keukenhof en Dordrecht. In 2013 wilde Duitsland – thuishaven voor 's werelds grootste kerstmarkten – ook bluegrass voor kerst. Barnyard Tea reisde daarop af naar Keulen om twee shows te geven bij de wereldberoemde Kölner Dom.

In 2014 komt er meer. De band nam een selectie van kerstnummers op voor hun tweede album 'Bluegrass Christmas'. Na de release volgde een tour door Nederland en Duitsland. Met een reeks van zestien shows is de kersttour van 2015 de succesvolste ooit.

 

Kun je niet wachten tot Kerst? Bekijk dan onze video voor Santa Claus is Coming To Town.

LIVE IN KEULEN

KOMT DAT ZIEN!

CONTACT BARNYARD TEA

We geloven in een persoonlijke aanpak. Als je meer informatie wilt of ons wilt boeken voor een feest, bruiloft of ander evenement, hoef je geen manager of bureau te bellen.

 

Banjo en dobro

Joost Abbel

joost@barnyardtea.nl

+31 6 5137 2015

Mandoline en gitaar

Frank de Boer

frank@barnyardtea.nl

+31 6 4389 5166

Algemeen

Barnyard Tea

info@barnyardtea.nl

 

Contrabas

Edin Najetovic

edin@barnyardtea.nl

+31 6 5132 3762

Neem gewoon direct contact op met ons, zo simpel is het! Hieronder vind je onze contactgegevens. Aarzel niet om ons te bellen of een mailtje te sturen en like ons op Facebook. Tot snel!

SEE YOU SOON!

© 2018 Barnyard Tea | Foto's door Roey Tsemah, behalve 'Live in Keulen' door Linda Muusses | Ontwerp door Studio Hudson